Бій Усика проти Джошуа / фото REUTERS

Медіасервіс MEGOGO вибачився та пообіцяв повернути гроші частині глядачів, які не змогли подивитися бій між українським боксером Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа через збій.

Детальніше про збій у сервісі повідомили на Facebook-сторінці.

"За нашими даними, більшість глядачів безперешкодно й в найкращій якості змогли приєднатися до перегляду бою... Та, на жаль, на одному із наших дата-центрів відбувся збій, через що в частини наших глядачів виникли складнощі із приєднанням до трансляції. Стабілізувати ситуацію все ж вдалось, та це потребувало набагато більше часу, аніж ми розраховували", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

"Зі свого боку ми повернемо кошти всім користувачам, у яких були проблеми з переглядом. Зараз наша служба підтримки працює з максимальним навантаженням цілодобово ... Наші фахівці продовжують аналізувати ситуацію, щоб в майбутньому подібних моментів не траплялося", – додали в сервісі.

У MEGOGO пообіцяли повернути гроші / скріншот

Бій Усика проти Джошуа: збій на MEGOGO

Читайте такожУсик переміг Джошуа і став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі (фото, відео)Раніше повідомлялося, що українці масово не змогли подивитися бій українського боксера Олександра Усика та британця Ентоні Джошуа.

Річ у тім, що перед початком поєдинку сервіс MEGOGO, який єдиний транслює його в Україні, ліг.

Вас також можуть зацікавити новини