До медиків військовий звернувся, коли біль у попереку почав дуже дошкуляти / фото ua.depositphotos.com

Під час одного з обстрілів елемент російської касетної бомби зламав 44-річному українському військовому два поперекових хребці і застряг у хребті. Чоловік не підозрював, що отримав таке поранення, та майже три тижні воював на передовій зі зламаним хребтом.

Як пише Zaxid.net, до медиків боєць звернувся, коли біль у попереку почав дуже дошкуляти, а температура тіла піднялася до 39 градусів.

Сам військовій припустив, що у нього радикуліт. Але коли бійця скерували на рентген для встановлення причини болю, лікарі були шоковані побаченим на рентгенівському знімку.

Відео дня

"Під час обстрілу елемент касетної бомби, так звана "стрілка", потрапила у ліве підребер’я, зламала два хребці у поперековому відділі хребта і застрягла у хребті, – розповів лікар військово-польового госпіталю, львівський судинний хірург Тарас Кобза. – Боєць потрапив під обстріл ще 13 липня, а до нас звернувся лише на початку серпня. Він практично три тижні воював зі зламаним хребтом".

Зазначається, що уламки зламаних хребців могли ушкодити нерви, судини, але, на щастя, цього не сталося. На думку лікаря, чоловік не відчув болю відразу через виділення адреналіну.

лікарі були шоковані побаченим на рентгенівському знімку / фото zaxid.net

Бійця відправили в одну з лікарень у більш безпечний регіон, де він проходитиме лікування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як український боєць дивом вижив після розстрілу, він два дні йшов лісом з кулею у серці.

Вас також можуть зацікавити новини: