У мережі просторів стверджують, що об'єкти знищила місцева влада / Kacheli, Facebook

Комунальники зруйнували об'єкти еко-парку у Дарницькому районі Києва.

Про це у Facebook повідомила команда мережі просторів сімейного відпочинку «KACHELI».

«Як наслідок: гойдалки зламані, кріплення розбиті, каркаси опор для гойдалок розпилені, огорожа знесена і розтрощена, сонячна електростанція, яка забезпечувала освітлення простору, демонтована», – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі суд заарештував співвласника готелю "Токіо Стар", в якому під час пожежі загинули 9 осіб

У мережі просторів стверджують, що об'єкти знищила місцева влада, яка підбурювала "купку псевдоактивістів".

Водночас у «KACHELI» зауважили, що при встановленні парку отримали дозволи від КМДА та уклали необхідні договори. Протягом 2 сезонів в парку проводили сімейні фестивалі, благодійні акції для пенсіонерів, багатодітних родин і ветеранів АТО.

У січні КМДА не продовжила дію Контрольної картки, і організація зупинила роботу простору, «поважаючи Закон і слідуючи йому». Однак подали заявку на участь проекту «KACHELI» у конкурсі від КМДА із залученням інвестора та очікувала результатів.

13 липня виїзна нарада чиновників засвідчила перебування об’єктів «KACHELI» у парку до моменту визнання переможців за інвестиційним конкурсом, проте 15 липня об’єкти були зруйновані, а оголошення конкурсу відкладено.

У «KACHELI» закликали владу провести оголошений конкурс без затягувань і переносів й тримати ситуацію під своїм контролем, вирішуючи все у правовому полі. Також підприємці сподіваються якнайшвидше встановити й притягнути до відповідальності винуватців.