Зеленський не обіцяє синові перемогу у війні / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський відверто поділився тим, як говорить 11-річним сином Кирилом про війну, пише німецька газета Bild.

"Український президент говорить про війну, але стає майже ніжним: "Він (син Кирило - УНІАН) ставить запитання: коли ми переможемо? Йому одинадцять, але я впевнений, що він такий самий, як і більшість українців". І, як дитина, Кирило хоче побачити перемогу, яку приніс його батько", - пише видання.

При цьому Зеленський знову стає серйозним і жорстким, додає газета.

Відео дня

"Ми обов'язково переможемо. У нас немає альтернативи. Але я не можу обіцяти цього і назвати дату. Мій це син чи інші громадяни України, не має значення", - заявляє президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявляв, що його син Кирило і донька Олександра могли б виїхати за кордон, але це було б нечесно по відношенню до інших людей, чиї діти йдуть на фронт. Тому, за словами президента, його діти залишилися в Україні.

Війна в Україні - що потрібно для перемоги

Нагадаємо, днями під час зустрічі з амбасадорами фандрейзингової платформи United24 в онлайн-форматі Зеленський заявив, що без підтримки Конгресу США в питанні надання допомоги Києву Україні буде важко не тільки перемогти російську агресію, а й узагалі вистояти в цьому протистоянні:

"Я хочу дати вам меседж, і попросити подумати, що ми можемо зробити разом публічно - можливо, якісь сильні меседжі, якісь сильні кроки, - щоб привернути увагу Конгресу й американців до України".

Вас також можуть зацікавити новини: