Зеленський каже, що без підтримки Конгресу Україні буде важко не лише перемогти, а навіть встояти / Колаж УНІАН, фото Вікіпедія

Без підтримки Конгресу США у питанні наданні допомоги Києву Україні буде важко не лише перемогти російську агресію, а й взагалі вистояти у цьому протистоянні. Про це під час зустрічі з амбасадорами фандрейзингової платформи United24 в онлайн-форматі заявив президент України Володимир Зеленський.

Він підкреслив, що нині вкрай важливо "спільно робити дуже конкретні речі".

"І звичайно, я хочу дати вам меседж, і попросити подумати, що ми можемо зробити разом публічно - можливо, якісь сильні меседжі, які сильні кроки, - щоб привернути увагу Конгресу й американців до України", - сказав глава держави.

Відео дня

Зеленський також попросив учасників платформи продовжувати роботу, зосереджену на Україні.

"В умовах, коли інші конфлікти та події у світі відвертають увагу міжнародної спільноти від України, важливо, щоб амбасадори United24 продовжували свою роботу, зосереджену на Україні", - підкреслив президент.

Фандрейзингова платформа United24 - що варто знати

Фандрейзингова платформа United24 функціонує з травня 2022 року за ініціативою Володимира Зеленського. Серед амбасадорів проекту – актори, режисери, підприємці, музиканти, науковці, спортсмени та навіть астронавт.

Завдяки їхній підтримці та зусиллям донорів зі 110 країн світу за цей час на підтримку України було акумульовано понад 625 млн дол.

Вас також можуть зацікавити новини: