Внаслідок удару Росії загинули викладачка та співробітниця НУ "Чернігівська політехніка" / фото t.me/dmytro_lubinetzs

Внаслідок удару окупантів по центру Чернігова загинули викладачка та співробітниця Нацуніверситету "Чернігівська політехніка".

Про це повідомляється на сторінці навчального закладу у Facebook.

"Внаслідок ракетної атаки на місто Чернігів 19.08.2023 загинула старший викладач кафедри іноземної філології НУ "Чернігівська політехніка" Кормільцина Світлана Юріївна, під час прогулянки в парку із дочкою", - йдеться в одному з свіжих повідомлень НУ.

Відео дня

Згодом було опубліковано ще одне повідомлення про смерть ще одного з співробітників.

"Внаслідок ракетної атаки на місто Чернігів 19.08.2023 загинула співробітниця директорату Навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії (колишній ІБФ) НУ "Чернігівська політехніка" Торія Наталія Володимирівна, повертаючись з церкви", - проінформували в університеті. 

Удар Росії по Чернігову 19 серпня 2023 року

Як повідомляв УНІАН, сьогодні близько опівдня російські терористи нанесли ракетний удар по центру Чернігова, який був у цей час переповнений людьми. Влучання було у будинок драмтеатру, де проходив масовий захід, але люди встигли зійти в укриття будівлі. Приміщення театру отримало значні руйнації. 

Рятувально-пошукова операція на місці влучання ворожої ракети "Іскандер" тривала до вечора. За її результатами стало відомо про 136 постраждалих внаслідок російського удару по центральній частині міста. В тому числі 7 загиблих. 129 людей поранені, з яких 15 дітей та 15 працівників поліції.

Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус зазначив, що в лікарнях знаходяться більше 40 людей, їм надається вся необхідна допомога, решта поранених повернулись додому після наданої медичної допомоги і будуть лікуватись амбулаторно.

Вас також можуть зацікавити новини: