Валерій Залужний привітав українців зі святом / скріншот

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав український народ з Великоднем 2023 та побажав всім громадянам нашої держави сил та натхнення у боротьбі за правду та свободу.

Головнокомандувач ЗСУ на своїй сторінці у Facebook написав, що Великдень є святом великої надії, надії, яка принесе мир на українську землю. Залужний зазначив, що вірить у спільну перемогу українців над ворогом.

"Христос Воскрес! Вітаю всіх, хто в цей день тримає оборону в окопах. Перебуває в бліндажах. Веде розвідку. Несе бойове чергування. Допомагає армії. Вітаю всіх, хто наближає нашу Перемогу! Вітаю весь український народ з величним святом Воскресіння Христового!.. Бажаю усім нам сили і натхнення у боротьбі за правду і свободу! Воістину Воскрес Христос!" - зазначив він.

Відео дня

Цікаві новини про Великдень 2023 - що варто знати

Президент Володимир Зеленський вже привітав громадян України зі святом. Український лідер зазначив, що ми зустрічаємо Великдень з непохитною вірою у незворотність перемоги життя, добра і правди.

Росіяни вже криваво "привітали" українців зі святом - у ніч на 16 квітня обстріляли частину Миколаївської області. Унаслідок ворожої атаки загинули двоє неповнолітніх.

Вас також можуть зацікавити новини: