Вранці Київ зупинився в заторах / фото ua.depositphotos.com

Затори в Києві в четвер вранці, 8 квітня, скували основні магістралі міста та прилеглі вулиці.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Читайте такожКиїв остаточно паралізують затори: на локдаун накладеться ремонт Кільцевої дороги

Ситуація на мостах Києва

Сьогодні вранці найбільші складнощі з проїздом столичними мостами в напрямку правого берега спостерігаються на Дарницькому і Північному мостах.

Також тягнеться міст Метро. Щільно рухається міст Патона.

А ось рух Південним мостом сьогодні більш-менш вільний.

Традиційно затори утворилися на в'їздах і виїздах з мостів.

Ситуація на правому березі Києва

Багатокілометровий затор паралізував рух  проспектом Перемоги. Тут затор починається задовго до с.м. "Житомирська" і тягнеться до с.м. "Берестейська". Далі потік машин трохи слабшає, проте "тягнучка" знову починається в районі політехнічного інституту і тягнеться до самого центру.

Червоними від заторів також стали вул. Новокостянтинівська, вул. Скляренка, пр. Бандери, Набережне шосе, Набережно-Хрещатицька та Набережно-Рибальська вулиці.

Практично зупинилося перехрестя вул. Борщагівської та Вадима Гетьмана. Пр. Лобановського, вул. Нова і Голосіївський проспект також мають труднощі з трафіком.

скріншот

Затори на Лівому березі

Найбільший затор сьогодні спостерігається на проспекті Бажана - від Позняків до Південного мосту. Але на Броварському проспекті утворився не менш довгий затор: він тягнеться практично від с.м. "Чернігівська" до Русанівського мосту.

Скупчення транспорту спостерігається на Броварському проспекті перед "Лівобережною" і перед мостом Метро. Також не поспішає вулиця Гната Хоткевича в районі Чернігівської. Затор перед Чернігівською зібрався і на вулицях Братиславська та Миропільська.

Зупинилися також бул. Перова та пр. Визволителів у бік Броварського проспекту.

скріншот

Головні новини України та світу на ранок 8 квітня