Зеленський традиційно звернувся до укранців / president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що окупанти відчують наслідки його наради з представниками сектору оборони і безпеки.

Про це йшлося у його відеозверненні.

Глава держави нагадав, що провів нараду з представниками сектору оборони і безпеки. Участь у ній взяли керівники Збройних сил України, розвідки, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ та інших структур і напрямків захисту країни.

Відео дня

"Всі питання, які ми розглядали, - вони важливі, але закриті, деталізувати я не можу. Але окупанти відчують її наслідки - у подальших діях наших захисників. Жоден терорист не залишиться без відповіді за удари по наших містах. Запоріжжя, Оріхів, Харків, Донбас - за всіх вони отримають відповідь", - наголосив Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 28 серпня, в Офісі президента України заявили, що Зеленський провів нараду з представниками сектору оборони й безпеки та обговорив обстановку на фронті, потреби армії та координацію з міжнародними партнерами.

Учасники наради в режимі "таємно" заслухали інформацію про оперативну обстановку на фронті, розглянули інші питання безпеки та оборони. Окремо вони зупинилися на потребах української армії та координації на різних рівнях з міжнародними партнерами України.

Також розглянули перебіг виконання попередніх наказів верховного головнокомандувача.

Вас також можуть зацікавити новини: