Олександр Усик: "Москва, батя в будівлі!" / facebook.com/WBSuperSeries

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик натякнув на свого наступного суперника після перемоги над Муратом Гассієвим у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії в Москві.

В інтерв'ю після бою Усик заявив, що готовий прийняти виклик Тоні Беллью і провести з ним бій у важкій або суперважкій вазі, повідомляє Isport.

"Після цього поєдинку нам з командою треба добре відпочити й відновиться, і тоді ми подумаємо. Я чув, що Тоні Белл говорив, що хоче бою з переможцем Суперсерії, і він як раз боксує в суперважкій ваговій категорії. Мій друг, я готовий. Якщо він не захоче спуститися у важку вагу, я з задоволенням піднімуся в суперважку", – сказав Усик.

Відео дня

Напередодні Олександр Усик виграв Всесвітню боксерську суперсерию, перемігши у фіналі Мурата Гассієва і ставши абсолютним чемпіоном у важкій вазі.

Він став першим українським і четвертим у світі абсолютним чемпіоном світу, який володів чотирма чемпіонськими поясами.

За статистикою Усик завдав майже тисячу ударів за бій.

Читайте такожУсик став першим в історії України абсолютним чемпіоном світу з боксу

Після перемоги в рингу Олександр Усик кинув виклик Тоні Беллью, а на прес-конференції повторив бажання провести бій з британцем. Пізніше і сам Беллью погодився провести поєдинок. Бій може пройти і в Україні – таке бажання висловив промоутер українця.

Мурат Гассієв визнав, що Усик був найскладнішим суперником у його кар'єрі, а також відзначив підтримку українця в залі.

Відзначимо, що в кутку рингу Усику допомагав Анатолій Ломаченко. батько дворазового олімпійського чемпіона та чемпіона світу з боксу серед професіоналів Василя Ломаченка. Йому, а також іншим батькам Усик подякував після бою.