Дмитро Сосновський скандально висловився про жіночий бокс і ЛГБТ / fbu.org.ua

Екс-тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський різко висловився про жіночий бокс і одностатеві стосунки.

Своєю думкою Сосновський поділився в інтерв'ю 24tv.ua.

"Дуже проти жіночого боксу. Це антагонізм. Може, я старий, але у мене християнські цінності. Цінності, які йдуть від Бога. Я проти гендеру, одностатевих шлюбів. Не просто проти, я це ненавиджу. Вважаю, що це низько і гидко. Так само і проти жіночої важкої атлетики.

Відео дня

Для мене можливою є жіноча боротьба і то так... Я проти агресивних жінок. Жінка повинна бути жінкою. Я за жіночність, щоб чоловіки були чоловіками, а жінки відчувати себе жінкою у чоловіка, а чоловік чоловіком у жінки. Я такий, як я", - сказав Сосновський.

Читайте такожМессі і Роналду, які цілуються один з одним, зображені на обкладинці свіжого номера France Football

"Мене завжди дивує, чому у нас роблять паради геїв. Кажуть, що вони меншини. Якщо вони меншини, то для чого робити паради. Нехай живуть в цих меншинах", - підкреслив тренер.

За словами Сосновського, він ніколи не ходив на паради, а ось проти геїв і лесбіянок пішов би.

"Якщо взяти по історії, то вони завжди були, але це не рекламувався. Зараз їх рекламують, і не дай Господи, що доживемо до того часу, коли будуть говорити "западло" з жінкою зустрічатися, ти з мужиком повинен зустрічатися", - заявив він.

Також Сосновський каже, що не розуміє, як можуть "мужики цілуватися".

"Як можуть мужики цілуватися? Я обіймаюся зі своїми близькими, і передаю позитивні емоції. А цілуватися для мене неприйнятно, не кажучи вже про інші речі. Розумію, що жіночий бокс є, і там є медалі. Але я б скасував усі нагороди. Мені кажуть: "Дмитрович, ти не правий, вона ж привозить нагороду так само як і твій Котельник". Для мене це все одно неприйнятно", - зазначив тренер.

Нагадаємо, Соснівський очолював збірну України з боксу протягом чотирнадцяти років і залишив цей пост в січні 2019 року.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що український боксер Олександр Усик закликав українців перестати дивитися "маячню".