Сергій Дерев'янченко провів на профі-рингу 14 боїв / фото: BoxingScene

Команди українського боксера Сергія Дерев'янченка (13-1, 10 КО) і чемпіона світу за версіями WBC, WBA та IBF мексиканця Сауля Альвареса (51-1, 35 КО) почали переговори про бій.

Про це стало відомо сайту boxing-mma.com.

IBF зобов'язала Альвареса провести захист титулу проти Дерев'янченка, поставивши мексиканцю ультиматум. Команда чемпіона вирішила не ризикувати залишитися без пояса і вступила в переговори.

Відео дня

Читайте такожЛегендарний боксер Пак'яо ставши чемпіоном світу в 40 років (відео)

Відзначається, що представники Альвареса вже зробили пропозицію щодо бою команді Дерев'янченка.

Стрімінговый сервіс DAZN, у якого укладено багатомільйонний контракт з мексиканським боксером, схвалив проведення цього бою.

Зазначимо, що Дерев'янченко вже боксував за пояс IBF у 2018 році. Тоді титул став вакантним після того, як Геннадій Головкін відмовився захищати його в поєдинку проти українця. У підсумку Дерев'янченко зустрівся з Деніелем Джейкобсом і зазнав поразки рішенням суддів.

Свій попередній бій Дерев'янченко провів у квітні, вигравши у німця Джека Кулкая і ставши обов'язковим претендентом на пояс IBF.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що в команді українця Олександра Гвоздика підтвердили проведення об'єднавчого бою з росіянином.