Усик готовий до великих боїв у суперважкій вазі / фото: BoxingScene

Обов'язковий претендент на пояс чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) заявив, що готовий зустрітися з британцем Тайсоном Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) і американським чемпіоном WBC Деонтеєм Вайлдером (41-0-1, 40 КО).

Українець дав інтерв'ю YouTube-каналу Behind The Gloves.

Читайте такожУ гарному настрої: Усик і Візерспун вперше зустрілися обличчям до обличчя (фото, відео)

Відео дня

"Я не знаю, чи вистачить мені одного бою для того, щоб бути готовим до бою за пояс чемпіона світу. Треба просто давати людям можливості і дивитися, чи готові вони чи ні. Коли мені випаде така можливість, то я скористаюся нею і ви побачите, чи готовий я чи ні.

Найскладніший суперник серед супертяжів зараз? Думаю, це Тайсон Ф'юрі. Ну а найлегший - Деонтей Вайлдер. Я хочу битися з ним, от і все. Чому він мені не подобається? У нього просто є пояс красивого кольору, він сильний боксер. Я пожартував з приводу того, що він найлегший суперник", - зазначив Усик.

Окремо Олександр відповів на заяву Ф'юрі про те, що британець готовий побити його однією рукою:

"Ф'юрі сказав, що поб'є мене з однією рукою, прив'язаною за спиною? Якщо він готовий на це, то я не проти. Нехай прив'яже. Він просто, мені здається, занадто багато розмовляє. Один вечір він називає мене хорошим боксером, в іншій вечір - я поганий. Нехай визначиться. Те, що він переможе мене однією рукою... Знаєте, скільки таких було? Хай не смішить мене".

Наступний бій українця пройде 12 жовтня у Чикаго (рано вранці 13 жовтня за київським часом) і стане дебютом Усика в суперважкій вазі. Суперником Усика стане американець Чазз Візерспун (38-3, 29 КО).

УНІАН раніше повідомляв, що Усик став гостем клубу НБА.