Тайсон Ф'юрі / REUTERS

Новий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) після перемоги в Лас-Вегасі над Деонтеєм Вайлдером (42-1-1, 41 КО) підтвердив, що готовий дати американцеві реванш. Аналогічну заяву зробив промоутер Top Rank Боб Арум.

Читайте такожФ'юрі перемогою над Вайлдером встановив два унікальних рекорди в історії боксу

Заяви з табору новоспеченого чемпіона опублікував Mirror.

Відео дня

"Вайлдер сказав, що у мене замість кулаків подушки, але я можу зазначити, що показав гарний результат як для старого товстуна. Якщо Вайлдер захоче реванш, то ми це зробимо. Це все ще прекрасний панчер", - сказав Ф'юрі.

Арум підкреслив, що пункт про третьому поєдинку є в контракті на минулий бій:

"Третій бій або йдемо далі? Це треба запитати у Деонтея Вайлдера. Він може відмовитися від трилогії та взяти перерву. Тоді Тайсон буде зайнятий іншими боями. Якщо Деонтей захоче ще один бій, то ми дамо йому реванш. Така опція є в контракті, ми будемо її дотримуватися".

Нагадаємо, Ф'юрі двічі відправив Вайлдера в нокдаун, а в сьомому раунді кут американця викинув білий рушник. Британець здобув перемогу технічним нокаутом і відібрав у суперника пояс WBC. Це був реванш боксерів. Перший поєдинок пройшов 1 грудня 2018 року і завершився внічию.

УНІАН раніше опублікував повне відео бою-реваншу Вайлдер - Ф'юрі.