Кличко завершив кар'єру у 2017-му / фото: Sky Sports

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко розповів про те, як в 14-річному віці не любив тренуватися і що робив, щоб не ходити на заняття.

Читайте такожВолодимир Кличко ставши консультантом МОК

Легенду українського боксу цитує mixsport.pro.

Відео дня

"Ось уявіть: мені 14 років. Тренування два рази на день. А мені хочеться піти погуляти, приготуватися до чергової нічної вилазки в ліс, де ми з друзями розводили вогнище, пекли картоплю, а траплялося, і смажили шашлики. Які можуть бути тренування! І у кого в такому віці є бажання бігати кроси по 5-6 кілометрів і працювати в залі знос?

Недалеко від лісової стежки, по якій проходив маршрут кросу, перебував продуктовий магазин. Нас там знали в обличчя. Забігав туди, купував батон, пляшку кефіру і повертав назад у ліс, де зручно вмощувався під широким деревом.

Як-то мене там застав Олександр Поліщук, під керівництвом якого я займався в училищі. Він не здивувався, а просто пообіцяв, мовляв, якщо таке ще раз повториться, це буде мій останній день занять. Втім, це ще звучало неодноразово", - розповів Кличко.

Колишній чемпіон також зізнався, що іноді використовував тему здоров'я, щоб не йти в зал:

"Я навіть іноді вдавався до маленьких хитрощів. Наприклад, штучної хвороби. Для того, щоб підняти температуру, з'їдав на голодний шлунок шматочок цукру з двома крапельками спиртового розчину йоду. Це забезпечувало температуру тіла під 38 градусів. Тренеру не залишалося нічого іншого, як безсило розводити руками".

Володимир Кличко завершив кар'єру у 2017-му році.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Володимир Кличко звернувся до фанатів у зв'язку з коронавірусом.