Богдан Грицай вважає, що його бій з Усиком все-таки відбудеться / YouTube

Український борець Богдан Грицай записав нове відеозвернення до боксера Олександра Усика.

Грицай, який викликав Усика на бій без правил, відреагував на відповідь боксера на своєму YouTube-каналі.

"Я, Богдан Грицай, звертаюся до Алєксандра Усика у відповідь на його відеозвернення, яке виглядає так, що було адресовано мені. Схоже, що цей ролик Усика знімали російські політтехнологи, які, як і я, є великими шанувальниками Джоан Роулінг і Гаррі Поттера, і використовують прийом "Той-Кого-Не-Можна-Називати".

У Росії, коли Путін звертається до свого опонента Навального, теж ніколи не називає його по імені. У нас Усик звертається до мене, не називаючи мого імені. Ну добре", - сказав Грицай.

Читайте також"Я українець, і ви мене звідси не виженете": Усик відреагував на шквал критики на свою адресу (відео)

Після цього борець запропонував Усику вчитися називати людей по імені, а також підкреслив, що боксер засвоїв попередній урок.

"Сьогодні, Алєксандр, будемо вчитися називати людей по імені. Отже, я - Богдан Грицай. Ти - Алєксандр Усик. Саме так ти вимагав від іноземних журналістів, щоб тебе називали. Не Олександр, а Алєксандр. Правильно? Добре. Ще раз. Я - Богдан Грицай, ти - Алєксандр Усик. Вірю, що ти зможеш засвоїти цей урок. Так як урок, який я дав тобі в моєму попередньому відео, ти засвоїв, судячи по твоїй відповіді. І це чудово".

Борець зазначив, що Усик у своєму відеозверненні визнав, що Крим - це Україна:

"По-перше, як я і підкреслював, ти зрозумів, що бої без правил, агресія і залякування людей - неприйнятні навіть для такого професійного боксера, як ти. По-друге, ти знову повертаєшся до визнання очевидного. Крим - це Україна. Він не Божий, він не загальний, Крим - Україна. Ти говориш у своєму ролику, що народився в Україні. Правильно. Сімферополь, в якому ти народився - це Україна. І ти правильно підкреслюєш, що всі, хто живе в Криму, на Донбасі - українці. Аллілуйя! Адже Крим і Донбас - це Україна, тимчасово окуповані Росією".

За словами Грицая, "приємним бонусом" стала заява Усика про те, що він українець:

"Це чудово, так як в російському пропагандистському фільмі ви з Ломаченком просуваєте путінську ідею єдиного народу".

Грицай також нагадав, що став тим самим "диванним експертом", який готовий увійти "не в ті двері", однак Усик "раптово включив задню передачу". Борець додав, що "бій без правил" між ним і Усиком все одно відбудеться.

Нагадаємо, Грицай викликав Усика на бій без правил, після чого боксер відповів, що йому не потрібні "бої без правил", але він готовий зустрітися в рингу.

УНІАН також повідомляв про те, що ветеран АТО пообіцяв влаштувати Усику "грандіозний бій".