Олександр Усик і Дерек Чісора / фото Mark Robinson / Matchroom Boxing

Експерти боксу поділилися своїми прогнозами на бій між Олександром Усиком і Дереком Чісорою.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію бою Усик - Чісора.

Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі В'ячеслав Сенченко у коментарі Tribuna.com назвав фаворита бою:

Відео дня

"Вважаю фаворитом бою Усика, в першу чергу за рахунок його досягнень у важкій вазі. Вірю, що в суперважкому дивізіоні він буде також швидкий і маневрений. Думаю, він зараз виходить на свій пік, тому повинен проходити бійця, у якого є дострокові поразки. Чісора при тому, що програвав, є хорошим бійцем і хорошою перевіркою для Усика. 

Після бою Ломаченка я вже не хочу робити прогнози, так як вважав, що Василь розкотить Лопеса в одну хвіртку. Але сподіваюся, в цьому бою все буде інакше, а Усик переконливо переможе".

Читайте такожУсик - Чісора: прогноз букмекерів на бій

Американський тренер і експерт боксу Тедді Атлас у своєму подкасті висловив думку, що бій проти Чісори буде хорошим тестом для Усика, передає vringe.com.

"Я б сказав, що Усик виграє одноголосним рішенням суддів або зупинить Чісору в пізніх раундах. Чісора - такий хлопець, який стає старішим, поки ми говоримо. Чотири бої тому він був у нокауті від Ділліана Уайта, якого не так давно нокаутував 40-річний Повєткін. Щоб відчути, наскільки хороший боксер Усик, скажу наступне - він вже побив Майкла Хантера, як крузер, а Хантер нещодавно звів внічию поєдинок проти Повєткіна.

Чісора - хороший, сильний, агресивний боєць з великим характером. Він буде йти вперед, але стає старішим, старішим і старішим. Передбачається, що для Усика це буде досить великий тест, але він з ним впорається".

Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум, якого цитує Daily Mail, ставить на перемогу Усика:

"Я є великим шанувальником Усика. Він приголомшливий боксер. Я віддаю свою перевагу Усику. Не знаю, чи буде це дострокова перемога. Олександр - просто відмінний боєць, і до того ж ми всі знаємо, яке підборіддя у Чісори. Думаю, Усик виграє бій".

Екс-чемпіон світу в легкій вазі Ентоні Кролла спробував вгадати, як саме завершиться бій:

"Думаю, Усик виграє пізнім нокаутом або за очками. Але ми однозначно побачимо дуже енергійну роботу з боку Чісори. Я думаю, що Усик буде активно працювати ногами, і ми побачимо, як важкоатлет буде рухатися подібно середньоваговику. Але Дерек буде боротися до кінця".

Усик - Чісора: перед боєм

  • Вечір боксу пройде 31 жовтня в Лондоні на арені "Уемблі": де дивитися бій Усик - Чісора.
  • Усик захищатиме статус обов'язкового претендента на бій за титул чемпіона світу за версією WBO.
  • Для Усика це буде другий бій у суперважкій вазі і 18-й на профі-рингу. У всіх попередніх боях українець здобув перемоги. У Чісори - 32 перемоги і 9 поразок.
  • 29 жовтня відбулася перша за останні дні дуель поглядів Усика і Чісори. Боксери жартували і навіть обнялися.
  • 30 жовтня пройшла церемонія зважування перед боєм.