Reuters

Понад 780 тисяч чоловік підписали петицію за розпуск збірної Росії, яка з'явилася на сайті Change.org, повідомляє "Чемпіонат".

Ця петиція стала найпопулярнішою за всю історію існування міжнародної онлайн-платформи. Change.org існує з 2007 року.

"Розформувати збірну Росії з футболу як команду, що в нинішньому складі не виправдала надій. Набрати новий склад. На зекономлені гроші побудувати футбольні поля і займатися підростаючим поколінням. Ось вже 10 років довгоочікуваного дива немає. Можливо, варто щось змінювати, можливо, ми пропустили щось важливе", — йдеться в тексті петиції, зверненої до президента РФ Володимира Путіна, уряду країни та Госдуми.

Відео дня

Читайте такожЗбірна Росії залишилася без головного тренераЯк повідомляв УНІАН, на Євро-2016 збірна Росії не зуміла вийти в плей-офф, посівши останнє місце в своїй групі. Команда Леоніда Слуцького зіграла внічию з командою Англії (1:1), а також поступилася збірній Словаччини (1:2) і команді Уельсу (0:3).

Після чемпіонату Європи два футболіста збірної Росії Павєл Мамаєв і Алєксандр Кокорін потрапили в скандал після того, як в одному з ресторанів Монте-Карло нібито замовили 500 пляшок шампанського загальною вартістю 250 тисяч євро.