Гай Річі підписав київські Березняки Росією / скріншот відео

Відомий британський кінорежисер Гай Річі зняв рекламний ролик для компанії Beats by Dr. Dre, яка була заснована американським репером Dr. Dre є підрозділом корпорації Apple.

Сам відеоролик приурочений до Чемпіонату світу з футболу 2018, який пройде влітку в Росії, передає Громадське.

Читайте такожКлімкін запропонував Lufthansa використати скандальні відео для реклами рейсів до Києва

За сюжетом у ролику розповідається про хлопчика Андрія - "надію російського футболу". Він набиває м'яча вдома і на подвір'ї спального району, який представлений як Росія.

Водночас, епізоди на відео з хлопчиком знімали у спальному районі Києва Березняки, біля озера Тельбін. Зйомки відбувалися протягом 26-27 квітня.

Про те, що знімали ролик у Києві свідчить також те, що під час зйомок на кухні квартири на холодильнику видно наліпки - на одній українською мовою написано "З днем закоханих", а друга містить логотип українського виробника молочної продукції.

Як повідомляв УНІАН, Гай Річі зняв проморолик до чемпіонату світу з футболу, який пройде в Росії. В якості акторів замість Джейсона Стетхема і Вінні Джонса в ньому знялися легенди футболу, лідери збірних і парочка дворових хлопців.

Нагадаємо, раніше аналогічний конфуз стався у авіакомпанії Lufthansa, котра також підготувала рекламний ролик про Росію до Чемпіонату світу з футболу, однак зйомки відео проходили у Києві на Русанівці (поруч із Березняками до речі). Згодом авіакомпанія видалила відео и вибачилася.

Німецький журналіст Борис Райтшустер повідомив із посиланням на учасників створення реклами, що Lufthansa у своєму ролику до ЧС-2018 в РФ видала Київ за Москву, тому що у Росії було важко отримати дозвіл на зйомку.