Фанат "Рівер Плейт" на порожньому стадіоні в очікуванні матчу з "Бока Хуніорс" / REUTERS

Повторний матч фіналу Кубка Лібертадорес між аргентинськими клубами "Рівер Плейт" і "Бока Хуніорс" знову не відбувся. Нова дата зустрічі визначиться у вівторок, 27 листопада.

Спочатку поєдинок між командами був запланований на 24 листопада. Однак після атаки на автобус "Бока Хуніорс" було прийнято рішення про перенесення гри на неділю. Але і в цей день матч не був зіграний.

Читайте такожФутбольне божевілля: дербі між аргентинськими клубами Рівер Плейт і Бока Хуніорс зірвано через атаки фанатів

Відео дня

У той же час, президент КОНМЕБОЛ (Південноамериканської конфедерації футболу) Алехандро Домінгес, коментуючи це рішення для TyC Sports, дав зрозуміти, що зустріч відбудеться в іншу дату. Він підкреслив, що переможця команди визначать на полі.

Причина цього рішення полягає у позиції команди гостей. Так, гравці "Бока Хуніорс" виступили проти проведення поєдинку в суботу, а потім і в неділю.

Трохи пізніше позицію футболістів підтримали і представники клубу, які вимагали також присудити своїй команді технічну перемогу.

Домашня арена "Рівер Плейт" в Буенос-Айресі оточена поліцією / REUTERS

Як повідомляв УНІАН, поєдинок-відповідь фіналу Кубка Лібертадорес між "Рівер Плейт" і "Бока Хуніорс" був зірваний через безчинства фанатів "Рівер Плейт" - на гравців "Бока через заворушення.

Перша фінальна гра Кубка Лібертадорес (цей трофей вручається найкращій клубній команді Південної Америки) завершилася результативною нічиєю 2:2.