Йожеф Сабо вважає, що чемпіоном України все одно буде Шахтар / ua-football.com

Йожеф Сабо в програмі Вацко Light розповів про своє ставлення до "Динамо" і "Шахтаря" і про те, яким він бачить курс "Динамо".

"Я професіонал. Я бачу, що "Шахтар" на голову сильніший за тих, хто зараз в "Динамо". "Шахтар" два роки поспіль виграє чемпіонство тому, що вони сильніші. Може "Динамо" стане на ноги, але не з цією молоддю. Коли грає вся молодь, Шепелєв, Шапаренко, Миколенко, якщо вони грають – тоді можна говорити, що грає молодь. Але там же є Кендзьора, Бойко, Кадар і Бурда, Вербич, Че Че – вони не молоді. Для мене молодий, це такі хлопці, як Шапаренко. Шепелєву вже 22 – назвати його молодим не можна", - зазначив Сабо, повідомляє Динамоманія.

"Я за молодь. Але ці молоді – вони нестабільні. Вони одну гру можуть дати таку, що ти будеш їм тільки дивуватися, а другу – дивишся і думаєш, Боже мій, він же ніякої. Не біжить, не зупиняє, не віддає, не забиває.

Відео дня

Чемпіон все одно буде "Шахтар".

Багато футболістів у "Динамо" не технічні, тому що я бачу як вони роблять передачі. Я ненавиджу футбол, коли всі передачі йдуть назад. І кажуть, чому глядач не приходить?" - сказав Сабо в ефірі Вацко Light.

Як повідомляв УНІАН, після завершення осінньої частини Прем'єр-ліги "Шахтар" впевнено лідирує, на 7 очок випереджаючи "Динамо".