Жасмін Леннард / twitter.com/Jasminelennard

Англійська модель і актриса Жасмін Леннард згадала про стосунки з португальським форвардом «Ювентуса» Кріштіану Роналду, зазначивши, що у нього є психічні відхилення.

Англійка написала про це у своєму Twitter.

За словами Жасмін Леннард, Роналду погрожував їй викраденням і вбивством в тому випадку, якщо вона йому зрадить. 33-річна модель охарактеризувала португальця як психопата і додала, що у неї є аудіозаписи з погрозами від Роналду. Також Леннард висловила підтримку американці Кетрін Майорзі, яка звинуватила футболіста в згвалтуванні. Жінка повідомила, що готова надати компромат на спортсмена.

Відео дня

«Це золото для таблоїдів. І те, що так необхідно Майорзі. І я готова на це не тільки для неї, але і для всіх жінок, які терпіли знущання. Це називається карма.

Читайте такожРоналду: звинувачення в сексуальному насильстві для моєї мами і сестер стало ударом

Ніхто не має ні найменшого уявлення, хто такий Кріштіану. Але якщо у людей було б хоч якесь уявлення про нього, вони злякалися б. Я більше не буду сидіти склавши руки і дивитися, як він бреше в своїй зарозумілій байдужій манері. Слово «ні» означає «ні». Слово «стоп» означає «стоп». Якщо ти продовжуєш статевий акт, коли жінка кричить, щоб ти припинив, то ти – ґвалтівник і чудовисько.

Я зустрічалася з Роналду протягом 10 років. Останні півтора року ми спілкувалися практично щодня, і у мене є повідомлення та записи, які будуть безцінною знахідкою для Кетрін і її команди. Ці повідомлення покажуть його справжню природу і продемонструють, що він нездоровий. Його дітей і дівчат оточує брехня. Він – залякувач і брехун. Все його життя – це брехня, а він сам – гребаний психопат.

Говорив, що, якщо я буду зустрічатися з кимось ще або просто вийду з дому, мене викрадуть, а моє тіло поріжуть, покладуть в сумку і викинуть в річку. Ніхто б не повірив тому, чим я збираюся поділитися, якщо б у мене не було доказів. На щастя, я розумна дівчина і зберегла безліч доказів. Гра закінчена», - написала Леннард.

Жасмін Леннард зустрічалася з Роналду, коли він виступав за «Манчестер Юнайтед». Португалець грав в Англії до 2009 року.

Нагадаємо, наприкінці вересня минулого року американка Кетрін Майорга звинуватила португальського форварда в згвалтуванні. Інцидент, за її словами, стався в 2009 році в Лас-Вегасі. Португалець у свою чергу відкинув звинувачення.