Бразилець через травму був на милицях червоного кольору / фото instagram.com/neymarrbr

Зірковий форвард французького ПСЖ Неймар влаштував шалену вечірку на честь свого 27-го дня народження.

Читайте такожЗамінити Неймара в ПСЖ в останній день трансферного вікна може екс-гравець Шахтаря

Урочистий захід відбувся в одному із закладів Єлисейських полів - центральної вулиці Парижа. Неймар святкував у колі сім’ї, одноклубників і знаменитостей. Про це повідомляє ТСН з посиланням на Esporte Interativo.

Відео дня

Усі гості на вечірці були вбрані у стильне червоне вбрання, згідно з барвистим дрес-кодом, який вигадав іменинник. Цікаво, що сам бразилець через травму був на милицях червоного кольору. Всього на заході були присутні близько 500 гостей. 

Окрім футболістів на святі побували головний тренер ПСЖ Томас Тухель, діджей Боб Сінклер і бразильський співак Веслі Сафадан.

Гравці парижан Кіліан Мбаппе і Дані Алвес разом з Неймаром розкішно заспівали і станцювали під популярну латиноамериканську пісню. 

Під час урочистостей Неймар зізнався, що подумував скасувати вечірку через серйозну травму, яку отримав в матчі Кубка Франції проти "Страсбурга".

"Спортсмени розуміють, як мені складно зараз бути з милицями, але всі ви допомагаєте мені залишатися сильним. Я знову відчув себе щасливим, коли побачив вас. Дякую моїм найкращим друзям, родині, партнерам по команді", - заявив Неймар. 

Нагадаємо, через перелом плеснової кістки Неймар пропустить близько 10 тижнів і точно не зіграє в обох поєдинках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Юнайтед".