false

На тренувальному полі футбольного клубу «Арсенал-Київ» у селі Щасливе (Київська область) спалили машину.

Автомобіль згорів повністю, у нього були іноземні номери. Також постраждало синтетичне покриття поля. Про це повідомляє програма "Профутбол".

«Просто заїхала машина, і її підірвали чи підпалили. Ми дізналися, як, хто, що, я спокійний. Повністю проаналізували відеокамери, починаючи від міста, закінчуючи селом і Борисполем. Вже є певні моменти, але я не можу розголошувати, тому що йде слідство», – сказав директор ФК «Арсенал-Київ» Олександр Москаленко.

Москаленко натякає на причетність до цього бізнесмена Анатолія Юркевича, якому раніше належав готель біля тренувальних полів.

«Є готель, що раніше належав Юркевичу. На даний момент в іпотечному договорі цей готель належить «Ощадбанку», який віддав нам його в оренду. І Юркевич починає наміри робити всякі такі, брудні рухи. Буває у людини гарячка, щось накоїла, а потім не знає, як з цієї ситуації вийти. Думаю, він знає про це, і шкодує, що зробив», – сказав Москаленко.

Юркевич також прокоментував цю ситуацію.

«Я прочитав в новинах, що на футбольне поле, яке знаходиться на нашій землі, заїхала машина, і вона згоріла. Я точно не маю до цього жодного відношення. Але знаю про те, що пан Москаленко, як особисто, так і футбольний клуб винні гроші багатьом структурам. У нього є багато ворогів, тому хто з ворогів зробив це, щоб помститися йому, я сказати не можу», – сказав Юркевич.

За версією Юркевича, близько 4,5 роки тому тодішній президент «Арсеналу Києва» Олексій Кікірєшко і директор Олександр Москаленко орендували готель і землю під будівництво полів. Через 2 роки «Арсенал-Київ» перестав платити за оренду полів, а з кінця 2018-го – і за оренду готелю.

Сума боргу становить близько 1,7 млн гривень.

Юркевич звинувачує «Арсенал-Київ» у змові з банком і рейдерському захопленні території.

Як повідомляв УНІАН, на базі бразильського "Фламенго" спалахнула пожежа , загинули не менше 10 осіб.