Сергій Сидорчук / fcdynamo.kiev.ua

Капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук написав листа українським морякам, які перебувають у полоні в Росії.

Дізнавшись про те, що деякі з моряків - фанати київського "Динамо", Сидорчук звернувся до них від імені всієї команди. Футболіст підбадьорив військових і висловив свою повагу, повідомляється на сторінці Druzi Dynamo в Facebook.

Читайте також"Тримайтеся, вас не зламати!" - голкіпер Шахтаря П'ятому п'ятов написавши листа українським полоненим морякам

Відео дня

"Хлопці, хочу висловити слова щирої подяки за вашу службу і сказати, що вдома Вас чекає вся наша велика українська родина. Ви - сила. Ви - взірець стійкості духу. Ваша мужність, честь, хоробрість, відвага і віра - це те, що залишиться величезним слідом, який дасть приклад підростаючому поколінню. Я знаю, що вам зараз важко. Як відомо, саме в хвилину відчаю і починає дути попутний вітер. Бажаю і вірю, що день зустрічі на нашій рідній землі настане дуже скоро. Тисну руку кожному з Вас. З великою повагою до Вас вся команда Динамо Київ", - написав Сергій Сидорчук.

Нагадаємо, 25 листопада 2018 року російські силовики у Керченській протоці захопили два катери і буксир ВМС України. 24 військовослужбовці України опинилися в полоні. Пізніше українських моряків вивезли в Москву, де тримають у СІЗО Лефортово.

Раніше повідомлялося, що лист зі словами підтримки українським морякам написав і голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов.