"Динамо" приймає "Арсенал-Київ" / ua-football.com

Сьогодні в Києві на НСК "Олімпійський" проходить поєдинок 21-го туру УПЛ, в якому зустрічаються дві столичні команди - "Динамо" і "Арсенал-Київ".

Колективи вирішують різні завдання і знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Динамівці посідають друге місце, не втрачаючи надій наздогнати "Шахтар" у чемпіонській гонці. А "каноніри" застовпили за собою місце на дні таблиці, маючи в активі 11 очок після 20 турів (відставання від передостаннього місця становить 5 пунктів). Слід зазначити, що в минулому турі підопічні тренера Ігоря Леонова несподівано обіграли на виїзді "Олімпік" (1:0).

"Динамо" після зимової паузи здобуло дві перемоги в двох матчах УПЛ. Зазначимо, що в четвер "біло-сині" зустрічалися в Лондоні з англійським "Челсі" у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи, програвши - 0:3. Матч-відповідь з "Челсі" відбудеться вже 14 березня в Києві.

Відео дня

Поєдинок "Динамо" - "Арсенал-Київ" розпочнеться о 17.00.

ТВ-трансляція - телеканал "2+2".

Пряма трансляція доступна тільки авторизованим користувачам сайту 1+1 video. Для того, щоб дивитися матч онлайн, необхідно зареєструватися за посиланням https://1plus1.ua/ru/1plus1video