Гравці і тренери "Динамо" зустрілися з дітьми, постраждалими від наслідків аварії на ЧАЕС / ФК "Динамо"

Тренери і футболісти київського "Динамо" провели традиційну зустріч із дітьми, постраждалими від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Зустріч, що відбулася в конференц-залі стадіону "Динамо" імені Лобановського, була присвячена 33-й річниці страшної техногенної катастрофи, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Поспілкуватися з дітьми і вручити їм пам'ятні подарунки прийшли головний тренер ФК «Динамо» Олександр Хацкевич, гравці «біло-синіх» Георгій Бущан і Артем Бесєдін, а також легенда клубу Володимир Мунтян.

«Сила духу має велике значення. І як говорив Чарлі Чаплін: «Сміх і усмішка - це тонік, який дає можливість забути про всі проблеми». Тому посміхайтеся і смійтеся, будьте здорові і щасливі, а ми будемо намагатися радувати вас. Дякую вам за відданість. Дай бог, щоб ми зустрічалися і далі», - сказав наставник киян Олександр Хацкевич.

fcdynamo.kiev.ua

Легендарний у минулому гравець Володимир Мунтян не скупився на теплі слова:

«Від «Динамо», від ветеранів клубу хочу побажати вам всього самого світлого. Здоров'я керівникам та організаторам заходу. Зі свого боку ми будемо продовжувати намагатися приносити вам радість, якщо нам це вдається, ми на правильному шляху».

«Хочеться побажати усім вам міцного здоров'я. Ми зі свого боку будемо підтримувати вас. Дуже добре, що «Динамо» організовує подібні заходи вже не перший рік. А з боку футболістів будемо радувати красивою грою і голами», - зазначив форвард "Динамо" Артем Бесєдін.

В кінці зустрічі всі діти отримали від «Динамо» пам'ятні подарунки і, традиційно, взяли участь у фотосесії зі своїми кумирами.

fcdynamo.kiev.ua