Давид Луїс / REUTERS

2 травня відбудуться перші півфінальні матчі Ліги Європи - "Арсенал" зустрінеться з "Валенсією", а "Челсі" - з "Айнтрахтом".

"Арсенал" - "Валенсія"

Прогноз букмекерів

Букмекери вважають "Арсенал" фаворитом домашнього матчу. На перемогу "канонірів" можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,95, на нічию - 3,40, а на те, що "Валенсія" виграє на виїзді - 4,00.

Відео дня

"Арсенал" також є фаворитом на вихід у фінал за підсумками двоматчевого протистояння. На "канонірів" можна поставити з коефіцієнтом 1,67, а на "Валенсію" - 2,10.

Де дивитися матч

Пряму трансляцію матчу "Арсенал" - "Валенсія" можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 1". Стартовий свисток пролунає о 22.00.

"Айнтрахт" - "Челсі"

Прогноз букмекерів

Читайте такожТренер Челсі зробив амбітну заяву після виходу в півфінал Ліги Європи

На перемогу "Айнтрахта" в цій зустрічі букмекери дають коефіцієнт 2,90, на нічийний результат - 3,25, а на успіх "Челсі" - 2,45.

Шанси лондонського клубу вийти у фінал, на думку букмекерів, вищє за шанси колективу з Німеччини. На те, що за підсумками двох матчів у фіналі опиниться "Челсі", дається коефіцієнт 1,44, а на прохід "Айнтрахта" - 2,62.

Де дивитися матч

Протистояння "Айнтрахта" і "Челсі" у прямому ефірі транслюватиме телеканал "Футбол 2". Початок матчу - о 22.00.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що в півфіналах Ліги чемпіонів "Барселона" розгромила "Ліверпуль", а "Аякс" переміг "Тоттенхем".