Ерік тен Хаг / REUTERS

Головний тренер "Аякса" Ерік тен Хаг і капітан команди Маттейс де Лігт прокоментували домашню поразку від "Тоттенхема" (2:3) в півфіналі Ліги чемпіонів, яка призвела до вильоту амстердамців з турніру.

Слова представників "Аякса" наводить офіційний сайт УЄФА.

"Ми були близькі до перемоги і заслуговували на неї, але допустили недбалість. Я спокійно пояснював гравцям, що нічого ще не закінчено. Відчувалося, що "Тоттенхем" не здався і продовжує вірити в свій успіх. В якийсь момент вони почали створювати більше моментів, а ми недостатньо добре діяли на контратаках. Якби ми забили в тому епізоді, коли влучили у штангу, все було б скінчено", - сказав тен Хаг.

Відео дня

Читайте такожТоттенхем у неймовірному матчі вирвав путівку у фінал Ліги чемпіонів

Головний тренер "Аякса" також зазначив, що його підопічним буде потрібен час, щоб пережити цю поразку:

"Нам довелося побачити жорстокий бік футболу. Але ми повинні рухатися далі. Ми були дуже близькі до перемоги, гравці розуміють це. Буде потрібен час, щоб пережити цю невдачу".

Де Лігт вважає, що гравці "Аякса" занадто рано повірили у свій успіх:

"Ми занадто рано повірили в те, що пройдемо далі. Знали, що до кінця хвилина, і думали, що впораємося. Потрібно було закінчити матч на п'ять секунд раніше".

Нагадаємо, "Тоттенхем" забив переможний гол на шостій доданій до другого тайму хвилині і пройшов далі за рахунок правило виїзного голу.

УНІАН також повідомляв про те, що головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував неймовірну перемогу над "Барселоною" в півфіналі ліги чемпіонів.