Андрій Ярмоленко відновлюється після травми / фото: УАФ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що півзахисник "Вест Хема" Андрій Ярмоленко не допоможе національній команді в найближчих матчах відбору на Євро-2020.

Про це Шевченко сказав в ході прес-конференції, відео якої було опубліковано на офіційному каналі УАФ в YouTube.

"З нами залишився Андрій Ярмоленко, але він не буде готуватися ні до першого, ні до другого матчу. Він як група підтримки для нас тут. Він трохи бере участь у тренувальному процесі. Це більше йому потрібно, щоб він швидше набирав кондиції після своїх травм", - сказав Шевченко.

Відео дня

Читайте також"Приїдуть додому підкачаними": футболісти збірної України зіграли в тенісбол на віджимання (відео)

"Це гравець з величезним досвідом, гравець, який дуже добре психологічно впливає на команду. Він не займає в збірній нічиє місце", - додав головний тренер збірної України.

Шевченко також підкреслив, що тренерський штаб збірної України погодив з "Вест Хемом" процес тренувань для Ярмоленка:

"Він тільки відновлюється. Бачу, що у нього є прогрес. Був певний план тренувального процесу, який "Вест Хем" погоджував з нашими тренерами з фізичної підготовки та лікарями, щоб Ярмоленко ні в якому разі не перевантажувався. У нього весь цей тиждень була легка робота".

Що стосується півзахисника "Шахтаря" Марлоса, то, за словами Шевченка, рішення щодо його участі в матчі буде прийматися ближче до 7 червня.

Нагадаємо, 7 червня Україна зіграє з Сербією, а 10 червня - з Люксембургом.

Як повідомляв УНІАН, раніше до збірної України приєдналися гравці "Динамо" і "Шахтаря".