Домагой Віда та Огнєн Вукоєвич на ЧС-2018 / фото: footboom.com

Екс-футболіст київського "Динамо" Огнєн Вукоєвич пояснив, чому вирішив сказати "Слава Україні" на чемпіонаті світу 2018 року в Росії разом із захисником хорватської збірної Домагоєм Відою.

Вукоєвича цитує SportArenaTV.

Читайте такожТренер збірної Хорватії назвав "маленькою помилкою" гучне відео зі словами "Слава Україні"

Відео дня

"Я відразу сказав, що ніяких політичних намірів у нас не було. Ми взагалі про це не думали. І відразу сказали, що нас цікавить тільки футбол, політика нас взагалі не цікавить. Ми футбольні люди. Були раді, що виграли по пенальті. Я ніякий не герой і не чекаю ніяких нагород. Просто це була радість. І мені завжди приємно, коли мене вболівальники згадують як футболіста", - зазначив Огнєн.

Також колишній футболіст відзначив, що його не виключали з тренерського штабу збірної Хорватії на ЧС, про що писали ЗМІ під час мундіалю в РФ:

"Зі збірної мене ніхто не виключав, я залишився в команді до кінця чемпіонату і повернувся в Хорватію з командою і медаллю. Шкода тільки, що програли фінал Франції".

Варто зазначити, що нині Вукоєвич працює скаутом в київському клубі.

Нагадаємо, Віда і Вукоєвич присвятили перемогу в 1/4 фіналу ЧС-2018 над Росією в тому числі й українцям. На відео Віда сказав: "Слава Україні! Давай-давай!", а Вукоєвич додав: "Це перемога за "Динамо" і за Україну. Хорватія, вперед!".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що український футболіст висловився про відносини з Росією, заявивши, що "все провокують політики".