Олександр Кокорін і Павло Мамаєв були взяті під варту в жовтні минулого року / фото: instagram.com/kokorin9

Суд задовольнив клопотання російських футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва про умовно-дострокове звільнення.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що потерпіла сторона не стала заперечувати проти УДО футболістів. У ФСВП Росії заявили, що Кокорін і Мамаєв отримали позитивну характеристику для звільнення.

Відео дня

Ув'язнені вийдуть на волю через десять днів - після того, як закінчиться термін подачі апеляції на рішення по УДО з боку прокуратури і потерпілих.

Читайте такожНове життя: засуджені футболісти збірної Росії зіграли у футбол за ґратами (відео)

Нагадаємо, Кокорін був засуджений до одного року і шести місяців, а Мамаєв - до одного року і п'яти місяців ув'язнення в колонії загального режиму. Якби не умовно-дострокове звільнення, Кокоріну довелося б перебувати за гратами до 7 грудня, а Мамаєву - до 6 листопада.

Зазначимо, що до ув'язнення Кокорін виступав за "Зеніт". Його контракт з пітерським клубом закінчився 30 червня 2019 року. Контракт Мамаєва з "Краснодаром" було в односторонньому порядку розірвано клубом після того, як футболіст був засуджений.

У жовтні минулого року Кокорін і Мамаєв в компанії своїх друзів стали учасниками двох бійок в центрі Москви, в результаті яких постраждали російські чиновники Денис Пак і Сергій Гайсін, а також водій ведучої "Першого каналу" Віталій Соловчук. В результаті бійок були засуджені не лише футболісти, а також їх друг Олександр Протасовицький і молодший брат Кокоріна Кирило.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що зірковий бразильський футболіст Неймар звернувся до фанатів в зв'язку зі звинуваченнями в згвалтуванні.