Неймар / REUTERS

Форвард "Парі Сен-Жермен" і збірної Бразилії Неймар вперше поділився переживаннями з приводу звинувачень у зґвалтуванні, які нещодавно були офіційно зняті з футболіста.

Пост з текстом Неймар розмістив на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Читайте такожСкандал зі звинуваченням Неймара в згвалтуванні: з'явилися нові подробиці та відео з готелю

Відео дня

"Це буде глава мого життя, яку я ніколи не забуду з багатьох причин. Одна з них - збиток, який був заподіяний мені, моїй родині та близьким людям. Я буду чесний і не скажу, що щасливий зараз, але все одно відчуваю полегшення.

Цей шрам буде нагадувати, що людина здатна творити добро, але вона також здатна і на дуже погані вчинки. Мій світ рухнув, і я впав на землю... Але я впевнений, що це не кінець, а великий початок. Хочу підтримати всіх, хто опинявся в подібній ситуації з неправдивими звинуваченнями. А особливо - жінок, які дійсно виявилися жертвами", - написав бразилець.

Нагадаємо, 2 червня дівчина, ім'я якої не називається, подала заяву в поліцію. За її словами, Неймар зґвалтував її в одному з готелів Парижа 15 травня, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Пізніше Неймару вручили повістку в суд, однак юристи дівчини відмовилися вести справу, бо вона зізналася їм, що статевий акт відбувся за взаємною згодою. Водночас дівчина заявила, що Неймар проявив до неї жорстокість і повинен понести покарання за фізичне насильство.

У підсумку всі звинувачення зі спортсмена були зняті.

УНІАН раніше повідомляв, що гол Мессі визнаний найкращим за підсумками минулого розіграшу Ліги чемпіонів.