Динамо вже має в активі три очки / фото: ФК Динамо

Київське "Динамо" 3 жовтня проведе матч другого туру групового етапу Ліги Європи. Віце-чемпіон України на стадіоні "АФГ Арена" в Санкт-Галлені зіграє проти "Лугано".

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Лугано - Динамо.

Стартовий свисток пролунає о 22.00.

Відео дня

Лугано - Динамо: де дивитися матч по ТБ

"Лугано"

Команда в даний момент знаходиться в глибокій ямі - не вдається перемогти в семи матчах, в яких було всього дві нічиї і цілих п'ять поразок.

В останній раз "Лугано" вдавалося перемогти в Кубку Швейцарії ще в серпні. Підсумок - колектив ділить останню сходинку в турнірній таблиці національного чемпіонату з "Туном" після дев'яти турів.

У першому турі групового етапу швейцарці зустрічалися з "Копенгагеном", запекло пручалися, але все одно поступилися - 0:1.

Дискваліфікацій у "Лугано" немає, а повернувся з лазарету основний форвард Карліньйос, хоч і залишаються мінімальні сумніви, що він не з'явиться на полі.

Лугано - Динамо: прогноз букмекерів

"Динамо"

Київське "Динамо" підходило до старту в Лізі Європи з серією з шести поспіль матчів без перемог у всіх турнірах.

Ця серія стартувала ще при Олександрі Хацкевичі. З попереднім тренером "Динамо" не вдалося пройти кваліфікацію Ліги чемпіонів, поступившись за сумою двох зустрічей "Брюгге" (0:1 і 3:3).

У серпні команду очолив Олексій Михайличенко, однак виправити ситуацію вдалося не відразу. Перший матч у групі проти "Мальме" став початком відродження команди, якщо можна так голосно сказати. На жилах кияни вирвали тоді перемогу - 1:0.

З тих пір переможна серія "Динамо" триває вже чотири матчі. Більш того, динаміці зберігають свої ворота на замку. В останніх трьох турах УПЛ кияни зуміли розгромити "Ворсклу" з рахунком 5:0, а потім розібратися з "Маріуполем" (1:0) і спокійно перемогти "Дніпро-1" - 2:0.

Дискваліфікацій у команди немає, а в лазареті залишаються Міккель Дуелунд, Мохаммед Кадірі та Микита Бурда.

Орієнтовні склади

"Лугано": Бауманн, Яо, Маріч, Кечкеш, Обексер, Саббатіні, Кустодіо, Лаванши, Вечшей, Араторе, Карліньйос.

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Шабанов, Кадар, Миколенко, Сидорчук, Буяльський, Гармаш, Циганков, Вербич, Бєсєдін.

Слова перед матчем

Фабіо Челестіні, головний тренер "Лугано":

"Настрій на "Динамо" такий же, як був на "Копенгаген". Тільки сподіваємося, що цього разу результат буде позитивним. Зараз ми в Лізі Європи, хочу сказати, що ми зробили щось хороше з гравцями, і я персонально. Це те, до чого я прагнув, тепер нам потрібен результат".

Олексій Михайличенко, головний тренер "Динамо":

"Для Швейцарії, маленької країни, факт того, що її представники часто потрапляють в основні сітки єврокубків і виглядають там досить добре - позитивний момент. Крім того, "Лугано" в єврокубках і в чемпіонаті - різні команди. Це зовсім інша мотивація. Для деяких гравців це взагалі суперматчі. Так що все, що ми бачимо у "Лугано" у чемпіонаті, у Лізі Європи потрібно помножити в кілька разів".

Арбітр

Головний арбітр - Карім Абед з Франції.