Фернанду Сантуш / REUTERS

Головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш прокоментував майбутній поєдинок відбору на Євро-2020 проти України в Києві.

Спеціаліста цитує офіційний сайт телеканалів "Футбол 1/2".

Читайте такожУкраїна - Португалія: де дивитися матч відбору на Євро-2020

Відео дня

"Завтра буде гра двох високотехнічних команд з відповідними гравцями. Треба відзначити роботу Андрія Шевченка і той факт, що грають багато гравців "Шахтаря", які своєю грою заслужили найкращої оцінки. Всі гравці збірної України перебувають у хорошій формі. Особливо хочу виділити Ярмоленка. Будемо готуватися до будь-яких сюрпризів", - заявив Сантуш.

Також тренер зазначив, що обидві команди будуть боротися за перемогу:

"Про гру на нічию говорити недоцільно, адже обидві команди будуть грати на перемогу і гра однозначно буде напруженою. Ну і не будемо забувати про збірну Сербії, у якої є кілька ігор і яка має реальні шанси. Будемо дивитися за результатами завтрашнього матчу. До всіх ігор треба ставитися відповідально. Але найперше завдання - виграти саме завтра".

Нагадаємо, збірній України в матчі проти Португалії вистачить нічиєї, щоб достроково гарантувати собі вихід на Євро-2020. Команда Андрія Шевченка за два тури до кінця кваліфікації випереджає Португалію на п'ять очок.

Матч пройде на НСК "Олімпійський" в Києві 14 жовтня. Початок - о 21:45.

УНІАН раніше повідомляв, що Португалія є фаворитом матчу на думку букмекерів.