Темплін буде особисто тренувати Ромфорд / фото: Daily Mail

Мільйонер Гленн Темплін 12 листопада став власником клубу "Ромфорд", що представляє восьмий дивізіон чемпіонату Англії.

Про це повідомляє BBC.

Читайте такожГвардіола особисто подякував кожному вболівальнику Ман Сіті, який підтримав команду в Харкові (фото)

Відео дня

В цей же день бізнесмен, який володіє металургійною компанією, звільнив головного тренера Пола Мартіна і призначив на цю посаду самого себе.

Темплын практично відразу повідомив, що клуб підписав 15 нових футболістів, а його завданням буде вихід у Футбольну лігу, об'єднуючу Чемпіоншип, Лігу 1 та Лігу 2.

Варто відзначити, що 47-річний бізнесмен раніше володів клубом "Біллерікей Таун" у шостому дивізіоні, в який інвестував три мільйони фунтів і підписав екс-гравців "Ліверпуля" Пола Конческі та Джермейна Пеннанта. У вересні він був змушений позбутися активу, оскільки фанати погрожували йому, коли Темплін поставив в основний склад 16-річного сина Алфі.

У "Біллерікей Таун" власник-тренер запам'ятався полум'яними промовами в роздягальні, що тепер чекає і на футболістів "Ромфорда".

"Я не буду витрачати гроші на підписання гучних імен. Так, я міг придбати клуб вищий за статусом, але я люблю виклики. В житті я досяг своїх цілей. А коли ти досягаєш мети та тобі стає нудно - це небезпечно", - заявив Темплін.

Після 11 матчів "Ромфорд" перебуває на дні турнірної таблиці, набравши п'ять очок.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Ворскла" оголосила про призначення нового головного тренера.