Калітвінцев оформив дубль / фото: ФК Десна

У неділю, 8 грудня, в 17-му турі української Прем'єр-ліги львівські "Карпати" приймали чернігівську "Десну".

Читайте такожОлександрія розгромила Ворсклу в УПЛ

Гості здобули перемогу з рахунком 6:2.

Відео дня

"Десна" вийшла вперед вже на третій хвилині, коли Імереков скористався відскоком м'яча після подачі з кутового і розстріляв ворота Кудрика. На 16-й хвилині гості подвоїли перевагу: після фолу Мартінса арбітр призначив пенальті, а Філіппов реалізував покарання.

Вже через хвилину "Карпати" також отримали право пробити пенальті за фол Огирі - Назарина точно реалізував покарання.

"Десна" володіла перевагою, яка реалізувала майже відразу після перерви - Калітвінцев після прострілу від Мостового послав м'яч у дальній кут воріт. Рахунок 1:3 став не найгіршою новиною для львів'ян, бо на 57-й хвилині Кудрик залишив команду в меншості за фол останньої надії.

Це не завадило "Карпатам" скоротити відставання на 64-й хвилині: Бойчук після скидки партнера завдав ефектний удар в падінні через себе. "Карпати" тримали пристойний рахунок до 77-ї хвилини, а потім перевагу "Десни" збільшив Хльобас після передачі Філіппова. Розгром оформили Калітвінцев і Філіппов.

"Карпати" - "Десна" - 2:6

Голи: Назарина, 17 (з пенальті), Бойчук, 64 - Імереков, 3, Філіппов, 16 (з пенальті), 89, Калітвінцев, 51, 80, Хльобас, 77

"Карпати": Кудрик, Веремієнко, Кучер (Артим, 60), Халл, Назарина, Мартінс, Кльоц, Ді Франко (Лях, 46), Дубінчак, Бойчук, Гуцуляк (Деда, 68)

"Десна": Литовка, Д. Фаворов, Гітченко, Імереков, Мостовий, А. Фаворов, Огиря, Калітвінцев (Дегтярьов, 84), Хльобас (Конопля, 87), Кузик (Картушов, 74), Філіппов

Попередження: Мартінс, Дубинчак, Веремієнко - А. Фаворов

Вилучення: Кудрик, 57 (фол останньої надії)

"Десна" набрала 33 очки та займає третє місце в турнірній таблиці. "Карпати" мають 11 очок і ділять 11-12 місця в таблиці з "Ворсклою".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Колос" у більшості розгромив "Дніпро-1".