Андрій Пятов пропустив тричі / фото: ФК Шахтер

Воротар "Шахтаря" Андрій П'ятов прокоментував нічийний результат з "Бенфікою" в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи (3:3), завдяки якому "гірники" пройшли далі.

За словами голкіпера, в перерві матчу головному тренеру "Шахтаря" Луішу Каштру довелося кричати на своїх підопічних, щоб "розбудити" їх.

"Дуже важкий матч. Погано почали, перший тайм взагалі огидно. Як кажуть, якщо воротар невпевнено почав, воно передається команді. Напевно, я не сильно впевнено почав матч, десь на виході не зіграв, десь ногами невдало, напевно, це передалося захисникам, гравцям.

Відео дня

Читайте такожШахтар у яскравому матчі пройшов Бенфіку в Лізі Європи (фото)

Хлопці - молодці, проявили характер. Видно, що команда є у нас. Ми доводили це восени, зараз підтвердили. Містер в перерві трохи покричав, я його ніколи таким злим не бачив. Але все по справі", - наводить слова Пятова Tribuna.com.

"Такої огидної гри, як ми показали в першому таймі, не пам'ятаю", - додав воротар.

Пятов розповів, за рахунок чого "Шахтарю" вдалося вирівняти гру:

"Бенфіці" потрібно було забивати, вони полізли вперед. Ми десь сідали. Ми голи пропускаємо, коли сильно низько, граємо позиційно. У перерві Містер вказав на помилки, ми повинні пресингувати, як вдома грали з ними, тоді у них не було шансів. У другому таймі почали пресингувати, вирівнювати гру. Десь половину другого тайму під наш контроль перейшла гра".

Нагадаємо, "Шахтар" за сумою двох зустрічей обіграв "Бенфіку" з рахунком 5:4.

УНІАН провів онлайн-трансляцію матчу "Бенфіка" - "Шахтар".