Камп Ноу / REUTERS

"Барселона" прийматиме "Наполі" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів при порожніх трибунах через загрозу поширення коронавірусу.

Читайте такожМатч плей-офф Ліги чемпіонів пройде за порожніх трибун через коронавірус

Про це повідомила прес-служба каталонського клубу.

Відео дня

Керівництво "Барселони" не хотіло йти на такий крок, але в підсумку прийняв позицію міністерства спорту та охорони здоров'я Каталонії.

Це буде другий поєдинок в історії клубу на "Камп Ноу" без уболівальників. Вперше "Барселона" зіграла при порожніх трибунах 1 жовтня 2017 року проти "Лас-Пальмаса" через протести у місті під час і після проведення референдуму про незалежність Каталонії.

Другий матч "Барселони" і "Наполі" відбудеться 18 березня. Перша гра в Італії завершилася внічию - 1:1.

Нагадаємо, практично у всіх країнах континенту були зафіксовані випадки зараження коронавірусом. Лідером в цій статистиці є Італія, де влада прийняла рішення закрити для відвідин всі спортивні змагання на найближчий місяць. В Іспанії відомо вже про 900 хворих, а померло від вірусу 25 осіб.

Раніше УЄФА також підтвердив, що поєдинки "Валенсія" - "Аталанта" (Ліга чемпіонів, 10 березня), ПСЖ - "Боруссія" Д (Ліга чемпіонів, 11 березня) та "Інтер" - "Хетафе" (Ліга Європи, 12 березня) відбудуться за закритими дверима.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що чемпіонат Італії по футболу зупинений через коронавірус.