Чеферін допускає будь-який сценарій розвитку подій / фото: uefa.com

Президент УЄФА Александер Чеферін назвав крайній термін, коли можна завершити розіграші Ліги чемпіонів і Ліги Європи, які було зупинено через пандемію коронавірусу.

Читайте також"Хтось бреше": футбольні фанати в Білорусі вирішили бойкотувати матчі через коронавірус

Керівника цитує AS.

Відео дня

"Обидва турніри треба завершити до 3 серпня. Ми опинилися в безпрецедентній ситуації, тому треба діяти гнучко. Ми можемо проводити поєдинки єврокубків навіть в один час з національними чемпіонатами.

У нас є цілий ряд варіантів відновлення матчів ЛЧ і ЛЄ - у травні, червні, липні. Також є ймовірність, що матчі взагалі не будуть дограні. Багато чого буде залежати від рішення країн. Якщо вони заборонять відновити сезон, то ми не зможемо це змінити. До осені може стати занадто пізно", - зізнався Чеферін.

Президент УЄФА також зазначив, що ігри можуть проводитися без глядачів, на нейтральних полях і в оновленому форматі, але поки всі ці ідеї знаходяться в розробці.

Нагадаємо, через пандемію COVID-19 практично всі футбольні турніри в Європі були зупинені. Матчі тривають тільки в чемпіонаті Білорусі, а в Бельгії було вже остаточно вирішено не догравати сезон.

УНІАН раніше повідомляв про те, що УЄФА закликав не завершувати чемпіонати достроково за прикладом Бельгії.