Артем Кравець хоче отримувати ігрову практику перед Євро-2020 / фото Динамо Київ

Стали відомі причини, через які український нападник Артем Кравець покинув "Динамо" лише через один місяць після повернення в київський клуб.

Читайте такожУкраїнський нападник Кравець покинув Динамо, зігравши тільки в одному матчі

Як повідомляє Telegram-канал "Динамо Київ Inside", фізичні кондиції Кравця були найгіршими в команді на всіх тренуваннях.

Відео дня

Джерело також зазначило, що Кравець був підписаний в обхід головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу.

"Луческу вказав молодшому Суркісу дороговказну зірку у відносинах. Заодно умив Шаблія (футбольного агента, - Прим.) та інших", - підкреслило джерело.

Сам Кравець у коментарі офіційному сайту "Динамо" заявив, що залишає клуб, оскільки хоче отримувати регулярну ігрову практику, щоб потрапити до складу збірної України на Євро-2020:

"У мене є амбіції поборотися за місце в збірній України і взяти участь у чемпіонаті Європи. Це моя мрія і мета, для досягнення якої необхідно отримувати постійну ігрову практику. Поспілкувавшись з головним тренером, зрозумів, що в "Динамо" це буде зробити складно. Оскільки у мене є варіанти продовження кар'єри в командах, де я отримаю більше ігрового часу, порадився з керівництвом "Динамо", сім'єю і прийняв рішення поборотися за путівку на Євро".

Кравець також зазначив, що у нього немає претензій до Мірчі Луческу і Ігоря Суркіса, а також розповів, що у нього є два варіанти продовження кар'єри.

"Динамо" Київ: останні новини