Ігор Суркіс / фото УНІАН

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про завдання, які були поставлені перед Олексієм Михайличенком перед підписанням контракту.

Про це Суркіс сказав в інтерв'ю програмі "ТаТоТаке" на YouTube.

"Коли ми підписували контракт із Михайличенком, умови були наступні. Перше - посісти в чемпіонаті місце не нижче другого, щоб кваліфікуватися в Лігу чемпіонів. На той момент я розумів, що цей сезон буде для перебудови.

Відео дня

Я вірив, що Михайличенко буде боротися за перше місце, але в той же час розумів, що може не вийти. Розумів, що він буде перебудовувати - у всякому разі, тренувальний процес. Умови прості: місце не нижче другого і кваліфікація в Лігу чемпіонів", - сказав президент "Динамо".

Читайте також"У мене є тренер": Суркіс не захотів обговорювати можливе запрошення Сьоміна у Динамо

"Що по контракту, якщо він не виконає умови? Я б не хотів обговорювати умови його контракту. Якщо би ми вже гарантовано були на другому місці - я б, може, і розкрив деталі контракту. У мене з Михайличенком довірчі відносини. Він розуміє, що невиконання певних завдань може спричинити за собою відставку. А ті умови, про які я сказав, прописані в контракті", - додав Суркіс, підкресливши, що "ніякої неустойки" в угоді з тренером немає.

Він також відповів на питання, задумається про зміну тренера, якщо "Динамо" фінішує в УПЛ нижче другого місця:

"Для мене невиграш чемпіонату - це вже трагедія. А там додумайте самі".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що Суркіс відповів на чутки про зміну головного тренера команди.