Ерлінг Холанд / фото REUTERS

Нападник дортмундської "Боруссії" і збірної Норвегії Ерлінг Холанд вже незабаром може змінити клубну прописку. В його послугах зацікавлений іспанський гранд - "Барселона".

Про це повідомляє ESPN.

Зранку 1 квітня батько вундеркінда, який до слова теж був у минулому відомим футболістом в АПЛ, Альф-Інге Голанд прилетів до Барселони. З ним був одіозний агент, що представляє інтереси гравця - Міно Райола.

Відео дня

В аеропорту їх вже чекав представник новообраного президента "Барселони" Жоана Лапорти. Папараці зняли це на відео. 

Авторитетний італійський журналіст Фабріціо Романо теж поділився інсайдом з цього приводу. Він підтвердив предметний інтерес каталонців до голеадора з Норвегії у своєму Twitter.

Зауважимо, що портал Transfermarkt оцінює Холанда в 110 мільйонів євро. Також нагадаємо, що норвежець виграв у 2020 році престижну нагороду Golden Boy, ставши найкращим молодим футболістом Європи.

Читайте такожЗірковий футболіст оголосив про відхід з Манчестер Сіті

Ерлінг Холанд: форвард-вундеркінд

  • У грудні 2019 року Холанд перейшов до "Боруссії" з "Зальцбурга" і дебютував за дортмундський клуб, забивши 3 голи за 23 хвилини. У перших п'яти матчах у Бундеслізі Холанд забив 8 голів, встановивши рекорд турніру.
  • У лютому 2020 року Холанд встановив новий рекорд Ліги чемпіонів, швидше за всіх забивши десять м'ячів у турнірі. У сезоні 2020/2021 Холанд встановив ще одне досягнення, забивши найбільше голів у перших десяти матчах у ЛЧ.
  • 30 травня 2019 року Холанд забив 9 голів за молодіжну збірну Норвегії в матчі чемпіонату світу проти Гондурасу.
  • У поточному сезоні на рахунку Холанда 21 забитий гол у 21 поєдинку Бундесліги.