Дідьє Дешам / фото REUTERS

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам поділився своїми емоціями після розгромної перемоги над Україною в контрольній зустрічі (7:1).

Читайте також"Збіг обставин": Шевченко підбив підсумки після розгромної поразки від Франції (відео)

Слова Дешама наводить офіційний сайт Федерації футболу Франції.

Відео дня

"Це дуже-дуже хороший вечір для нас, я не можу не віддати належне своїм гравцям за те, що вони створили так багато шансів і забили сім голів. У мого друга Андрія Шевченка були деякі проблеми зі складом через відсутність гравців і травм, але це не применшує наших заслуг", - сказав Дешам.

"Досвідчені гравці і всі шість новачків збірної виконали свою роботу з правильним настроєм. Потрібно цінувати цей результат. Не варто перебільшувати значення цієї перемоги, але і применшувати її теж не варто", - додав тренер.

Збірна України: найбільша поразка в історії

  • Збірна України програла Франції з рахунком 1:7.
  • Збірна України через коронавірус і травми перед матчем з Францією залишилася відразу без 14 гравців (9 - з "Шахтаря"), в тому числі без трьох воротарів. У заявку на гру довелося внести асистента головного тренера Олександра Шовковського. 
  • Збірна України зазнала найбільшої поразки у своїй історії. Раніше українці не програвали більше ніж з рахунком 0:4, а також жодного разу не пропускали більше чотирьох голів за гру.
  • 10 жовтня збірній України належить провести матч Ліги націй проти Німеччини, а 13 жовтня - проти Іспанії. Обидві зустрічі пройдуть на "Олімпійському".