Богдан Михайличенко в матчі проти Іспанії / фото УАФ

Футболісти збірної України Богдан Михайличенко і Микола Матвієнко поділилися своєю думкою про розгромну поразку команди в матчі Ліги націй проти Іспанії.

Читайте також"Добре, что це сталося зараз": футболіст збірної України Зінченко - про розгром від ІспаніїГравців української збірної цитує сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

"Була дуже важка гра. Грали без м'яча, бігали, відбирали, намагалися виходити через пас, але нічого не виходило. У нас було завдання спробувати свої сили, пограти з ними футбол, контролювати м'яч, але було дуже багато помилок", - зазначив Михайличенко.

Відео дня

"Звичайно, коли пропускаєш на перших хвилинах - ще важче. З такими командами не можна пропускати на перших хвилинах, але так вийшло - це футбол. Сьогодні не думав про атаку. 90 хвилин була робота в захисті. Було важко, так як постійно приходили двоє людей в зону", - також сказав захисник.

Матвієнко підкреслив, що збірна Іспанії повністю переграла Україну:

"Швидкий гол завжди впливає на команду. Ми все одно хотіли грати в свій футбол, але суперник був дуже сильним і повністю нас переграв. Гра показала, до чого нам треба прагнути".

Іспанія - Україна: підсумки матчу

  • Збірна України в Мадриді програла Іспанії з рахунком 0:4
  • Україна повторила свою найбільшу поразку в історії і зазнала найбільшої поразки під керівництвом Андрія Шевченка.
  • Раніше Україна тричі в історії програвала з рахунком 0:4 (Хорватії в 1995 році, Іспанії в 2006-му і Чехії в 2011-му).
  • Безпрограшна серія команди Шевченка перервалася на позначці в 12 матчів. Вона тривала з листопада 2018 року.
  • Андрій Шевченко прокоментував підсумки матчу, зазначивши, що у нього немає претензій до гравців.
  • У першому матчі Ліги націй 2020-2021 українська збірна з рахунком 2:1 виграла у команди Швейцарії. Після двох турів Україна з 3 очками займає в своїй групі друге місце.
  • Свій наступний матч в рамках Ліги націй українці проведуть 10 жовтня вдома проти збірної Німеччини.