Неймар / Фото REUTERS

Нападник французького ПСЖ Неймар заявив про рішення продовжити виступи за парижан.

Читайте такожВідпочинок на Ібіці: Неймар зробив оригінальну зачіску у відпустці (фото, відео)

Футболіста цитує paristeam.fr.

Відео дня

"Я залишаюся в ПСЖ на наступний сезон. Залишається головна і найамбітніша ціль - повернутися у фінал Ліги чемпіонів, але на цей раз виграти його. Мене надихає ідея увійти в історію клубу, вигравати титули в складних матчах. Я хочу залишити своє ім'я в історії команди. Мене не хвилюють індивідуальні нагороди. Тільки великі колективні цілі. Одна з них - виграти Лігу чемпіонів з одноклубниками", - заявив Неймар.

28-річний бразилець зізнався, що у нього був складний період у Франції, але все вже позаду:

"З першого дня я віддавав все ПСЖ. Минулого літа у мене був складний період, але я не розчарувався в проекті. Я знав, з чим доведеться зіткнутися. Подумки готував себе до того, щоб знову бути найкращим на полі. Все в підсумку вийшло. Сподіваюся, що ПСЖ продовжить рости та буде вигравати титули, щоб увійти в історію футболу".

Неймар в ПСЖ: головне завдання сезону не виконане

  • Бразилець влітку минулого року був близький до повернення в "Барселону", але перехід не відбувся. На полі у складі парижан він повернувся в середині вересня.
  • Форвард у минулому сезоні провів 27 матчів, в яких забив 19 голів у всіх турнірах.
  • На внутрішній арені "Парі Сен-Жермен" виграв всі турніри, а ось в Лізі чемпіонів команда дійшла до фіналу, в якому поступилася "Баварії" (0:1).