Останнім клубом Рустама Худжамова був Маріуполь / фото ФК Маріуполь

Український голкіпер Рустам Худжамов оголосив про завершення ігрової кар'єри.

Воротар вже визначився зі своїм майбутнім - він буде працювати експертом на телеканалах "Футбол 1/2/3". Худжамов дебютує в ефірі ТБ вже 31 травня перед матчем "Шахтар" - "Динамо".

"Буду намагатися говорити правду в ролі телеексперта. Я закінчив ігрову кар'єру через травму коліна. На жаль, грати за станом здоров'я не можу, тому шукаю себе тут. Можна жалкувати, що деякі моменти в житті або кар'єрі пішли не так, але я вдячний Богу за те, що на моєму життєвому шляху була така пригода як футбол", - цитує Худжамова сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

Відео дня

Голкіпер також зазначив, що йому пропонували стати тренером воротарів в одному з клубів Першої ліги, однак він відмовився: "Хочу розвиватися як експерт і не відходити далеко від медіапростору".

footballua.tv

Читайте також"Йдемо дружити?": відомий український воротар відреагував на слова Усика про Росію

Худжамов є вихованцем київського "Динамо", однак за першу команду киян так і не дебютував. По ходу кар'єри 37-річний воротар виступав за "Закарпаття", "Харків", "Шахтар", донецький "Металург", "Зорю", "Металіст" і "Маріуполь" (раніше - "Іллічівець").

З "Шахтарем" Худжамов двічі ставав чемпіоном України, по разу вигравав Кубок і Суперкубок країни, а також став володарем Кубка УЄФА.

У складі збірної України Худжамов провів один матч.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що знаменитий іспанський воротар буде тренувати клуб четвертого дивізіону.