Володимир Петкович підвів підсумки матчу / фото УАФ

Головний тренер збірної Швейцарії Володимир Петкович прокоментував поразку в матчі Ліги націй проти збірної України і віддав належне команді Андрія Шевченка.

Читайте також"Ставлю свои нові зуби": Зінченко пожартував про переможний гол у ворота Швейцарии

Слова Петковича наводить dynamo.kiev.ua.

Відео дня

"Перш за все, хотів би привітати збірну України з перемогою. Думаю, всі бачили по грі, чому в української національної команди такі хороші результати. Але я задоволений грою своєї команди. У перші 20-30 хвилин матчу ми домінували, результативно пресингували як в фазі атаки, так і у фазі оборони. Але на жаль, самі пропустили гол", - сказав Петкович.

Тренер швейцарської збірної заявив, що його команда готувалася до труднощів в матчі проти України:

"Ми знали, що у нас будуть певні труднощі в грі. Україна майже завжди завершувала свої випади ударами з середніх дистанцій, але з меж штрафного у нашого суперника моментів практично не було. У другому таймі інтенсивність впала. Зінченко знайшов хорошу можливість для другого голу збірної Україна. А ми, на жаль, не зуміли переломити хід гри".

Він також зазначив, що збірна України може піднести сюрпризи в матчах з Іспанією та Німеччиною:

"Матч показав, що у збірної України - добре побудована команда, видно руку тренера. Думаю, від збірної України можна чекати сюрпризів і в наступних матчах нашої групи".

Збірна України: переможний старт в Лізі націй

  • У першому матчі Ліги націй 2020-2021 збірна України у Львові з рахунком 2:1 обіграла Швейцарію. Зустріч пройшла за порожніх трибун.
  • Для збірної України це був дебют в Лізі А, в яку вона підвищилася за результатами першого розіграшу Ліги націй в сезоні-2018/19. Суперниками нашої збірної по групі також будуть Німеччина і Іспанія.
  • Команда під керівництвом Андрія Шевченка продовжила свою серію без поразок до 12 матчів. Остання невдача команди відбулася ще 16 листопада 2018 року в грі зі Словаччиною (1:4) також в Лізі націй.
  • Андрій Шевченко назвав ключовий фактор перемоги над Швейцарією.