Андрій Санін прокоментував ситуацію з матчем проти Карпат / фото fcmariupol.com

Віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін заявив, що приазовський клуб буде вимагати технічної поразки для "Карпат", якщо львів'яни не приїдуть на матч 1 липня.

Слова Саніна наводить офіційний сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

"Історія повторюється двічі. Перший раз у вигляді трагедії, другий раз у вигляді фарсу. Коли перший раз трапилася ситуація з масовим захворюванням гравців "Карпат", наш клуб пішов назустріч колегам по максимуму. Ми не виставляли жодних вимог про технічну поразку.

Відео дня

Читайте також"Всі варіанти вичерпані": Карпати нікого заяву про майбутнє клубу

У нас нещодавно був конференц-дзвінок всіх клубів другої шістки, ми обговорювали варіант догравання з "Карпатами". Коли Ящишин (виконавчий директор "Карпат", - Прим.) запитав, як ми можемо допомогти, я озвучив, що наш клуб розуміє складну ситуацію, точно так само йде назустріч", - сказав Санін.

Він підкреслив, що "Маріуполь" був готовий підтримати "Карпати" і взяти на себе витрати по проведенню матчу:

"І майбутній матч, який повинен був бути 1 липня, всі витрати по організації ми готові були взяти на себе. Де-факто це був би наш матч, хоча де-юре це повинен бути виїзний матч для нас".

"Але зараз ми отримуємо інформацію, що матч не відбудеться. Отримали її заднім числом, керівництво "Карпат" не виходить назустріч. Ми розчаровані", - продовжив він.

Санін сказав, що "Маріуполь" буде вимагати технічної поразки для "Карпат":

"Далі ми вже не будемо толерантними. Будемо вести розмову про технічну поразку. Не приїхали - отримаєте технічну поразку".

Як повідомляв УНІАН, "Карпати" можуть знятися з УПЛ на цьому тижні через борги клубу. Також відомо, що гравцям львівського клубу вже розіслали СМС про те, що матч з "Маріуполем" не відбудеться.