Фанати МЮ в Гданську / фото REUTERS

Ультрас польського клубу "Легія" атакували вболівальників "Манчестер Юнайтед", які приїхали на фінал Ліги Європи в Гданськ.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Вільярреал - Манчестер Юнайтед.

Як повідомляє The Guardian, інцидент стався, коли фани "МЮ" сиділи в барі. На них напала група людей, одягнених переважно в темне, після чого втекла, залишивши після себе перевернуті столи і стільці.

Відео дня

У "Манчестер Юнайтед" підтвердили, що на вболівальників було скоєно напад. Клуб надав допомогу постраждалим - три фанати отримали легкі травми.

Мер Гданська Олександра Дулкевич в Twitter засудила таку поведінку, написавши, що "не повинно бути місця ніякому насильству".

Зазначимо, що до Польщі прилетіло близько двох тисяч фанатів "Ман Юнайтед".

Читайте такожВільярреал - Манчестер Юнайтед: де дивитися фінал Ліги Європи

Вільярреал - Манчестер Юнайтед: перед матчем

  • Матч "Вільярреал" - "Манчестер Юнайтед" пройде сьогодні, 26 травня. Початок - о 22.00. 
  • Поєдинок команд на стадіоні польського Гданська відбудеться з уболівальниками на трибунах.
  • "Манчестер Юнайтед" має можливість завоювати другий в історії для себе трофей Ліги Європи. У 2017 році "Червоні дияволи" у фіналі обіграли амстердамський "Аякс" з рахунком 2:0.
  • "Вільярреал" вперше у своїй історії зіграє у фіналі Кубка УЄФА / Ліги Європи.
  • Наставник "МЮ" Уле-Гуннар Сульшер може виграти свій перший титул за два з половиною роки роботи з манкуніанцями. А ось для тренера "Вільярреала" Унаї Емері в цілому це вже п'ятий фінал Ліги Європи в кар'єрі. Тричі він вигравав цей турнір з "Севільєю" і ще один раз з "Арсеналом" поступився у фіналі "Челсі".
  • Між собою в єврокубках "Вільярреал" та "МЮ" зустрічалися чотири рази. Всі поєдинки були на груповому етапі Ліги чемпіонів і всі неодмінно завершувалися нульовою нічиєю. Було це в 2005 і 2008 роках.
  • Матч "Вільярреал" - "Манчестер Юнайтед" обслужить французький рефері Клеман Тюрпен.